Bygg

Service 4 You AB erbjuder privatpersoner tjänster inom bygg, såsom renoveringar och tillbyggnader, mindre fristående nybyggnationer samt olika serviceuppdrag. Vi hjälper till när du ska bygga uterum eller garage t.ex. Andra vanliga uppdrag är köksrenovering, fönsterbyte eller byggnation av trädäck.


Vi erbjuder kundanpassade lösningar inom byggbranschen där du som kund väljer graden av vårt engagemang och vi löser uppgifterna på ett pålitligt tillvägagångssätt. Vi utför alla våra projekt och åtaganden med största kvalitets och miljöhänsyn.

Tömning/städning av dödsbo


När en närstående gått bort måste sorgen få ta sin tid. Samtidigt är det mängder av saker som de anhöriga måste ta hand om vid en persons bortgång. Att tömma och städa ur dödsboet brukar vara en av de saker som tidigt måste lösas. Men när kraften saknas och sorgen är för stor, hur gör man då?


Kontakta oss, så kommer vi tillsammans fram till hur vi på bästa sätt kan avlasta dig i det tunga arbetet med dödsboet.


Vad kostar det?


Kostnaden för en tömning/städning av ett privat bohag beror på bostadens storlek och uppdragets omfattning. Kontakta oss för att få en korrekt prisuppgift baserad på dina behov.


När bostaden är helt tömd flyttstädar vi den enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Självklart ingår garanti om ni mot förmodan inte är nöjda.

fastighetsägare

Fastighetsägare!! Vi hjälper er med,


- Trappstädning

- Avhysningsstäd

- Flyttstäd

- Fönsterputs

- Städ till hyresgäster


Kontakta oss, så kommer vi på ett kostnadsfritt första besök. info@service4you.se


Vi ses!